Guestbook

♥ free chat www.supondo.com ♥

♥ Maria 20 sexy ♥ | 06/03/2012

♥ yes a free chatroom under www.supondo.com This chat also works on android and iphone, ipad, kostenlos , gratis, chatten , social network ♥

Jadual Peperiksaan

Pelajar PISMP Semester 1 ambilan 2010 | 03/05/2010

Tahniah kerana laman sesawang ini sangat menarik dan bertenaga.

Namun, daya tarikan laman sesawang ini adalah tidak bermakna sekiranya daya tarikan yang sebenar (kandungan yang terdapat dalam laman sesawang ini) tidak dioptimakan sebaik mungkin.

Kamu sebagai pelajar memerlukan maklumat yang lengkap berhubung jadual peperiksaan. Setelah dilayari beberapa kali, makanya saya berasa hampa kerana laman sesawang ini tidak memuatkan jadul peperiksaan bagi pelajar PISMP semsester 1 2010. Di mana silapnya?

Saya kira semua orang harus bertanggungjawab dalam hal ini. Sekiranya informasi yang ada tidak sampai atau sememangnya belum ada informasi, makanya harus dikoreksi mengapa hal ini berlaku.

Yang keduanya ialah berhubung dengan pengumuman pengambilan slip peperiksaan. Saya juga kira harus ada nota-nota di laman sesawang ini walaupun hanya dua tida perkataan. Setiap semester, ada saja yang bertandang ke Unit Peperiksaan untuk bertanyakan tentang slip peperiksaan, namun yang menjadi jawapannya ialah belum siap. Tunggu pengumunan dibuat.

Sebagai satu badan yang berautoriti dan profesional, seharusnya etika kerja haruslah bersistematik dan profisyen. Bukannya kita mahukan informasi yang sentiasa akurat, namun sedikit sebanyak hal-hal yang berlaku (terutamanya yang tidak dapat dielekkan) haruslah diberitakan supaya para pelajar tidak terlalu bermain dengan perasaan-perasaan yang tidak enak untuk dikeluarkan.

Walaupun begitu, saya sangat berpuas hati dan berasa bangga kerana unit penilaian mempunyai tenaga kerja dan staf yang sentiasa membantu dan melayani karenah pelajar dengan baik.

Re: Jadual Peperiksaan

Webmaster Unit Peperiksaan Dan Penilaian IPGKPP | 12/05/2010

Terima kasih di atas komentar membina yang telah diberikan. Sebenarnya kami menghadapi masalah untuk mengemaskini info yang berkaitan dengan peperiksaan, terutamanya tentang jadual peperiksaan.

Ianya berlaku berikut terlalu ramai pengguna yang melawati laman sesawang ini pada bulan lepas. Untuk makluman semua, laman web ini adalah percuma, dan ianya mempunya bandwith yang terhad. Apabila bandwith telah melebihi had, pihak kami tidak dapat mengemaskini info-info terkini.

Walaubagaimanapun, kami telah memasukkan maklumat peperiksaan di dalam Laman Rasmi IPG Kampus Pulau Pinang. di www.i4p.edu.my

Kami akan cuba mengatasi masalah ini dalam masa yang terdekat.

Tahniah

Ishak bin Ayub | 24/02/2010

Tahniah diucapkan kepada Unit Peperiksaan dan Penilaian kerana membangunkan laman sesawang ini. Semoga ianya memberi manfaat kepada semua warga IPG Kampus Pulau Pinang.

Pemantuan Pelaksanaan Kerja Kursus KSPK Ambilan Januari 2009

Mohd Radzuan bin Hj Mohamad | 06/10/2009

Pemantauan telah dibuat pada 6 Oktober 2009 mulai 9.00 pagi. Pemantau telah menyemak hasilan kerja kursus untuk mata pelajaran :
(1) Public speaking
(2) Guru dan Dasar Negara
(3) Projek Khas
(4) Pengurusan Perubahan
(5) Pengalaman Pprofesional
Pegawai pemantau telah juga menemubual pennyelaras pogram dan semua pensyarah mata pelajaran yang terlibat. Seramai empat (4) peserta kursus juga sempat ditemubual oleh pegawai berkenaan.
Hasil pemantauan ; Pelaksanaan semua kerja kursus adalah menepati kehendak dan spesifikasi yang telah ditentukan oleh Bahagian Pendidikan Guru

New comment

Contact

Unit Peperiksaan dan Penilaian

IPG Kampus Pulau Pinang,
Bukit Coombe, 11700 Gelugor
Pulau Pinang

04-660 3128